Advarsel mod Domain Registry of America
Mange indehavere af .com/.net/.org-domæner modtager breve fra Domain Registry of America, der også går under navnet Domain Renewal Group. Dette firma lever af at undersøge hvornår folks domæner udløber, og sende regninger til dem for fornyelse af domænerne. Betaler man regningen, vil domænet blive forsøgt overført til deres tjeneste, og hvis man gennemfører overførslen, vil man fremover skulle betale domænerne via dem, til en betydelig højere pris.
Søger man efter Domain Registry of America på Google, er det næsten umuligt at finde andet end advarsler — selv fra Amerikanske styrelser som Federal Trade Commission.
Vi anbefaler derfor at man blot river disse breve itu, efterhånden som man modtager dem. Når dine domæner skal fornyes, vil du automatisk få en email fra Gigahost. Det er ikke nødvendigt at betale til andre end os for .com/.net/.org-domæner.
Er du i tvivl om gyldigheden af en skrivelse, er du altid velkommen til at videresende den til vores support og høre ad.
May 7th, 2010 at 13:03
Ja jeg fik en men synes den så alt for officiel ud til at være rigtig. De farver de har brugt sendte mig et signal som var meget anderledes end de tidligere regninger jeg har fået fra Dandomain og GigaHost og ONE og alle de andre steder jeg har fået regninger fra.
Så jeg scannede den ind og sammen med en masse andre jeg har fået gennem tiden udgør den nu indholdet på min ScamFighter Blog:
http://www.scam.blogtalk.eu
August 24th, 2010 at 08:54
Det er sjovt fik et af de brev for nogle uger siden. Bruger selv gigahost, one og Domain,com
Det sjov var at det skulle se ud som om det kom fra domain.com, men adressen var i England. Det fik mig til hurtigt at kigge på mit domain (Ha! det er stadig et år til)
Man skal ikke blive bange for disse brev, man skal blot huske at man i dag normalt modtager en mail, der fortæller at man skal forny.